Doorgaan naar hoofdcontent

Goodbye..


Nee, wees maar gerust. Ik neem geen afscheid van jullie. Ik ben eindelijk blij dat ik een plek heb gevonden waar ik een deel van mijn creaties kwijt kan. Inmiddels gaat het best hard en krijg ik diverse aanmeldingen via de mail. Schroom niet en stuur gerust een mailtje voor vragen.

Dit weekend gaat een vriendin van mij voor 4 maanden naar Roemenië. Ze gaat daar stage lopen met kinderen. En dan denk je het zijn maar 4 maanden, maar dat is toch wel erg lang hoor. Ze neemt afscheid van ons, en ik laat haar niet met lege handen staan. Wat geef je nou mee. Het moet niet te zwaar zijn en in het vliegtuig passen.
Al snel kwam ik op het idee om een memorie te maken met betrekking op ons. Ik hou van foto's en heb dan ook 15 foto's uitgezocht waar we leuke herinneringen aan hebben. Via Photoshop kan ik een tekst erbij plaatsen en de memoriekaartjes 'eigen' maken. Laat het afdrukken op dik papier en snij het uit. Zorg wel dat de kaartjes even groot zijn. Je kunt ze nog lamineren en klaar is je memorie. Voor een leuke uitstraling heb ik om de kaartjes een lint gedaan en nog typische Hollandse snoepjes met een eigen etiket erbij gedaan. Dit alles heb ik met een kaart in een tasje gestopt en met een zelfgemaakte label aan het tasje gebonden. En klaar is mijn persoonlijke cadeautje. Het leuke is dat het echt persoonlijk is... het is zowel leuk om te geven, als om te krijgen. Wat zijn jullie mooiste cadeautjes die jullie ooit hebben gehad?

Reacties

  1. Wat een geweldig cadeau Marijn! Bedankt!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja heel leuk :) ik heb ook een heel leuk cadeau van jou gehad. De juffentest. Dat was een doos met juffenspulletjes. Ik heb pas de knuffelhomd nog mee naar school genomen. Het was erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie;)!

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!