Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie haal je overal vandaan...

Waar je ook bent... je doet overal ideeën op. Of je nu in de stad loopt, op internet surft of in de simpelste tijdschriften kijkt. Overal is wel iets uit te halen. Vaak blijft het bij de gedachten 'dat is een leuk idee'.
Laatst liep ik in de stad alle winkels waren dicht, maar moest even iets brengen. Ik keek bij een leuke woonwinkel naar binnen...en ja hoor de eerste ideeradartjes begonnen weer te werken. De laatste tijd heb ik steeds vaker dat ik ideeën zie. En steeds vaker zit mijn hoofd vol. Daar bedacht ik iets op: Bij de Ikea hebben ze een ontzettende leuke nieuwe lijn, waarvan ik de notitieboekjes kocht. Alles wat ik zag in folders en tijdschriften knip ik uit en plak ik in de boekjes.
Dit heb ik gesorteerd op:
* style tips
* happy meals
* fotografie
* gifts
Dat geeft ten eerste een enorme rust en ten tweede is het ontzettend leuk om dingen na te maken of zelfs je eigen creatieve brein erop loslaten. Ook anderen (huisgenoten) vinden het ontzettend cool en geeft het inspiratie. De foto's die je dan weer doorgestuurd krijgt met het resultaat is nog leuker. Ik raad het jullie echt aan... Ik ben benieuwd hoe vaak jullie dan nog denken :'wat een leuk idee' en het dan ook in jullie boekjes staan. Waar gebruiken jullie notitieboekjes voor?Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!