Doorgaan naar hoofdcontent

Pannenkoeken...maar dan net even wat anders...


Afgelopen weekend genoot ik van eten en lekker eten. Ik heb recepten op die voor mij nieuw waren. Een van de gerechten wil ik hier even delen. Ik at bij een vriendin pannenkoeken, maar zei ze we gaan ze net even wat anders maken. We hebben heel wat verloren tijd in te halen dus besloten we om samen lekker te bakken. Aangezien ze een halfjaar in Peru heeft geleefd, heeft ze een Peruaans recept meegebracht. De Peruaanse pannenkoek is dikker dan de Hollandse pannenkoek en reuzelekker met pasta, stroop, jam naja van alles wat je op je brood kunt doen. Ze aten het daar vaak als ontbijt en voor mij was het een overheerlijke lunch. Maar goed tijd voor het recept. Voor 2 personen heb je nodig:

Als je voor meer personen wilt koken verreken je dat gewoon!
 Maar goed houdt het deel boven en onder de streep appart. Van het mengsel wat bloem, bakpoeder, zout en suiker voor moet stellen druk je aan en daar maak je een kuiltje in.
Het andere deel klop je met de mixer door elkaar. Dan giet je dat voorzichtig in het kuiltje. Uiteindelijk mix je het geheel door elkaar. Dit zorgt ervoor dat er een luchtig beslag ontstaat.
Dan giet je een half kopje in de koekenpan en laat je het zo. Verdeel het niet over de hele pan. Al zie je aan de boven kant bubbeltjes verschijnen draai je hem om en laat je hem een halve minuut liggen. En voila klaar is je Peruaanse Pannekoek. Uit dit beslag konden we er vier halen. Het verschil is, dat ze dik worden. Weet jij al wat je erop gaat doen? Eetsmakelijk

.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!