Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben er nog...xD

Tja na een ontzettend drukke tijd... maak ik nu echt even tijd voor een nieuwe blog. Na een overvolle toetsweek, dacht ik weer meer lucht te krijgen voor creatieve ideeen en inspiratie... die krijg je namelijk altijd op momenten dat het net even niet uitkomt. Helaas liep het even anders. Ik liep een flinke oorontsteking op en in plaats van dat medicijnen hun werk deden, deden ze dat juist niet. Na een bezoek aan de HAP bleek dat er andere medicijnen genoodzaakt was en die blijken veel beter te helpen. Nu veel minder pijn en mijn koorts is foetsie... Wel blijf ik met dove oren zitten, maar daardoor laat ik me niet aan de kant zetten voor een nieuwe blog. 

Ik heb tijdens mijn ziek zijn en toetsweek zeker niet stil gezeten. Ik heb me uitgeleefd in het koken... zo heb ik een overheerlijke Engelse preistoof gemaakt. Zeker een aanrader....
Ook heerlijke cupcakes na het einde van de toetsweek vielen goed in de smaak...
en als hoogtepunt heb ik ook nog eens een douche geinstalleerd in ons studentenhuis, zodat we weer heerlijk kunnen douchen onder een nieuwe douche... ik zeg PERFECT... Ook een enveloppenspeurtocht uitgezet voor een vriendin die voor een half jaar in Zuid Afrika zit (jaloers) tja... ik ben eenmaal een bezig bijtje.
Voor de rest heb ik ook nog cadeaulabels gemaakt... en ja verder lekker genoten van een warm bed... tja ik ben blij dat ik weer mijn grote hobby kan uitvoeren. Ja mensen Marijn is weer BACK!
 Een enveloppen parcour... In elke envelop zit een lief kaartje die ze gedurende het het half jaar mag openmaken. In het kaartje staat dan geschreven welke kleur envelop wanneer de volgende keer open mag....
 Koekjes voor een houdewarming... met mijn koekjesstempel:)
 Alles deed ik samen in een zelfgemaakt tasje, met zelfgemaakte stempel...een echt homemade cadeau dus.
 Ja een stempel gemaakt voor verjaardagen... ik kan niet wachten op mijn gutssetje.
 Het kaartje met een klein gehaakt aardigheidje.


 Preparing de Engelse Preistoof...
En de grote trots... een nieuwe douche...ja echte girlpower!

En rechts de afsluiter van een toetsweek...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!