Doorgaan naar hoofdcontent

Post

Het fijnste vind ik toch post ontvangen. Elke dag uit school, stage of werk kijk ik even of er post is. 
Als er dan een mooi kaartje ligt met mijn naam erop begint er al een vreugdedansje van binnen op te komen. Heerlijk vind ik dat. Post is toch een mooie attentie en maakt vaak je interieur een stuk mooier. ik schreef er een column over in een tijdschrift die ik heb gemaakt voor mijn beste vriendinnen waaruit post toch echt een mooi thuiskomen is. 

kaartjes wil ik graag ophangen en tentoonste
llen. Een jaar lang heb ik mijn post op de deur gehangen met gewoon plakband. het zag er overigens erg vrolijk uit, maar ik wilde toch echt even wat anders.
Ik deed inspiratie op mijn kamer bij mijn ouders thuis. Daar zag ik een prikbord die ik als afscheid kreeg van mijn eerdere stages. En laatst heb ik knijpers gepimpt(zie mijn vorige blog) en aangezien ik het zonde vind om door kaartjes te prikken kwam de oplossing al snel. 

Ik besloot met een lijmpistool punaises aan de knijpers vast te maken. Op deze manier kan ik de knijpers overal plaatsen en heb ik weer iets nieuws voor aan mijn deur.... nu nog wachten op de stapels post en mijn kamertje is weer reuze gezellig:)!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!