Doorgaan naar hoofdcontent

kerst

Ja ja... kerst 2013 zit er weer op en wat was het dit jaar een geweldige kerst.
Ik heb genoten van het samenzijn met mijn familie.

Kerst vind ik een mooi feest, maar ook omdat je dan de tijd hebt om de hele dag in de keuken te staan en lekker te koken. Ik vind het geweldig om een maaltijd in style op tafel te zetten en kan er nog meer van genieten als mijn familie het ook onwijs lekker vind.

Eerste kerstdag was het simpel en deden we net als de rest van Nederland gourmetten, maar tweede kerstdag was mijn dag...

Samen met mijn vader verzorgde we een kerstdiner.

Als voorgerecht een pasteitje met zelfgemaakte ragout. Als tussengerecht kon de carpaccio ook niet ongedaan blijven... het blijft zo lekker!
Het hoofdgerecht bestond uit veel oven gerechten en dat vroeg een strakke tijdsplanning.
We hadden verse stoofpeertjes met vanille en rode wijn. Biefstuk met pepersaus of rode portsaus, rosti kaas en spek met honing mosterd, ovenschotel groene asperges.
Om jullie niet jaloers te maken druk ik het zacht uit: het was lekker!
Als toetje hadden we creme brulee een overheerlijke afsluiter van deze maaltijd en tevens een afsluiter van een fantastische kerst. 

Ik hoop echt dat er nog meer van deze mooie dagen mogen komen in 2014 laten we daar maar naar uitkijken... 

Liefs,
Marijn

P.s. Lijkt 1 van de recepten onwijs lekker stuur me een mailtje en je krijgt het recept!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!