Doorgaan naar hoofdcontent

Stempels, stempels en nog eens stempels

Ook ik ben een drukke student... tja dan moet je toch soms dingen opzij zetten... zo ook dit blog... ik heb er even geen tijd voor gehad, maar ik ben niet voor niets Marijn en daarom een nieuwe post:

Het is alweer een tijdje geleden dat Sinterklaas ons land een bezoekje bracht... ook mij bracht hij een bezoekje en ik ben dolblij met mijn nieuwe gutsen. Zo hoef ik ze niet meer te lenen en kan ik overal mijn nieuwe hobby uitoefenen.

Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe hobby. Ik maak stempels in allerlei opzichten. 
Van stempels heb ik onderzetters gemaakt, maar ook een echte juffenstempel voor een vriendin en als afscheid cadeautje voor mijn stagebegeleidster. 

Maar waar ik helemaal blij van werd is, van de vraag of ik een monogram wil ontwerpen en daar een stempel van wil maken. ik riep heel hard ja en mag met trots zeggen dat het gelukt is.
Helaas mag ik hem nog niet op me blog zetten... Dat kan pas als het bruidspaar getrouwd is...
spannend he...

Daarnaast pimp ik inpakpapier en merk dat de gelukkige krijger er enorm blij mee is... genieten dit...
ik stop nog lang niet met stempels maken, want elke stempel is weer een feestje...Wil jij ook een leuke stempel of iets anders wat ermee te maken heeft... dat kan stuur me gerust een mailtje en we gaan kijken wat ik voor je kan doen.
Voor 4, 95 wil ik al zo'n mooi juffenstempel maken... ideaal toch als cadeautje of misschien wel voor jezelf... en dat alles inclussief een mooie verpakking...

Ik zorg ervoor dat jou cadeautje echt een feestje is om te krijgen!

Tot de volgende keer!
Liefs,

Marijn

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!