Doorgaan naar hoofdcontent

Pindarotsjes

Het is alweer bijna een week geleden...dat mijn geliefde vader jarig was. Hij heeft nog een avondje met zijn vrienden tegoed, maar het feestje met de familie was zeer geslaagd. Ook viel mijn cadeautje voor hem erg in de smaak. Ik maakte voor hem pindarotsjes.... een fvoriet van hem... daarom deel ik dit recept graag met jullie. 

je hebt nodig:
* 200 gram chocola (wit, puur, melk wat je maar wilt.)
* 125 gram ongezouten pinda's


Zo maak je het:
Maak de ongezouten pinda's in een schaaltje met de bolle kant van een lepel fijn.

Doe de chocola in een magnetronschaaltje. et het in de magnetron op ongeveer 500 watt.. voor 30 sec. haal het eruit roer even en zet het dan weer 30 sec in de magnetron. Doe dit net zo lang totdat de chocola goed gesmolten is. Roer dan flink en dan mogen de pinda's erbij. 
Ze het even 15 min. in de koelkast. Haal het er daarna weer uit.
Leg op een plat vlak een bakpapiertje (bijv. op een bakplaat of een bord) en maak met twee lepels dotjes en leg dit op het bakpapier... zet het daarna weer terug in de koelkast en wacht totdat het hard is geworden. 


Serveer het in een leuk schaaltje... en klaar zijn je pindarotsjes. 
Ja een kind kan de was doen. 

Eetsmakelijk

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!