Doorgaan naar hoofdcontent

Druk...druk en nog eens druk

Maar wel leuk druk. Ik kreeg de afgelopen tijd veel bestellingen binnen voor stempels van bruiloften. Dat betekend maar 1 ding: het trouwseizoen komt er weer aan. Ik vind trouwen zoiets moois. Dit jaar is het ook bijzonder. Ik heb drie bruiloften dit jaar. En ja daar ga ik ook aandacht aan schenken. Ik weet dat ze alledrie ook dit blog lezen, dus ga helaas nog niet veel verklappen. 

Wel ga ik iets  anders verklappen. Ik heb weer  nieuwe stempels gemaakt. Ook heb ik mijn foto's uitgezocht en deze ingeplakt. Ik ontwierp een masking tape stempel. Al eerder schreef ik hoe dol ik op dit tape ben. Ik heb mijn foto's zwart wit uitgeprint, zodat de roze inkt van de stempel er mooi uitkomt. Ja ik blijf van roze houden, naast mint groen. Hier het resultaat:Niet is leuker, dan twee hobby's tegelijk uitvoeren: foto's en stempels. Twee zulke fijne woorden:)!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?


Ook bedankt, voor de leuke reacties op mijn kaarten. Ik heb er nog een aantal... dus ik kan je nog steeds blij maken. Ook maak ik kaarten op bestelling. Ja dit is hobby nummer drie. Ja, Marijn houdt gewoon van creativiteit, om het maar even samen te vatten. 

Liefs
Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!