Doorgaan naar hoofdcontent

Caramelcookies

Jaaaaa, daar is ie dan, mijn nieuwste aanwinst: Na een tijd lang sparen, staat hij ook op mijn kamertje in Ede:)! Ja ik mag met trots zeggen, dat ik ook een kitchen aid heb. En wat ben ik er blij mee:)! Mijn eerste baksel ga ik hier met jullie delen. (En al heb je geen keukenmachine het kan ook met de hand.)
 Voor dit gerecht heb je nodig:
150 gram zelfrijzend bakmeel
100 gram koude boter
75 gram suiker
30 gram amandelschaafsel
snufje zout
8-10 lonka's
 Zo ga je te werk: Doe de koude boter, zelfrijzend bakmeel, suiker en het snufje zout in een kom. (mix dit in de keukenmachine, maar het kan ook met de hand) Zorg ervoor dat het soepel deeg is. Strooi wat bloem op je aanrecht en maak van je deeg een rol met een doorsnede van 4 a 5 cm. Pak deze in, in plastic folie en zet het een uur in de koelkast.
Ondertussen zet je de oven aan op 175 graden C en hak je de lonka's in kleine stukjes. Haal na een uur het deeg weer uit de koelkast en snijd de deegrol in 30 plakjes verdeel ze over de bakplaat. Strooi wat caramelblokjes in het midden en doe er wat amandelschaafsel overheen. Danlaat je ze 15 minuten goudbruin bakken in de oven. Even af laten koelen. En je hebt iets heel lekkers voor bij de thee. 

Zo heerlijk om mijn kitchen aid te gebruiken voor dit recept. Het is een zekere aanrader... en het zorgt voor heel veel kopjes thee extra. Veel bak en theeplezier

Liefs

Reacties

  1. Is het ook mogelijk deze te bestellen en thuis te laten bezorgen? Of ben je niet aangemeld bij thuisbezorgd?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie;)!

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!