Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe serie kaarten met schoolbordkrijtIk zit niet stil, al lijkt dat soms op mijn blog wel zo. Ik ben druk op school, maar ook druk met mijn hobby. Het liefst knutsel ik de hele dag. Ik ben blij dat ik kan knutselen als ontsnapping, maar het punt is wel dat mijn studentenkamertje het daar zwaar mee heeft. Laatst heb ik weer een nieuwe serie kaarten ontworpen.  Nu wil ik deze kaarten ook graag aan jullie laten zien. 

En het leuke is voor een euro mag je een kaart hebben. Stuur maar een berichtje met de code van de kaart en hij is voor jou. Want het blijft toch echt leuk om post te krijgen? Zeg nou zelf, het is toch ook leuk om iemand blij te maken. Ik plaatste al een berichtje op facebook en zal dat berichtje herhalen, zodat jullie ook een eerlijke kans krijgen om de kaarten te zien. En het leuke van deze kaarten, je kunt er zelf een boodschap op schrijven en het zo persoonlijk mogelijk maken. Ik zeg ja, ik ben blij met deze serie.Zit je kaart er niet meer tussen, stuur me even een berichtje. Ook maak ik kaarten op verzoek. Mijn kaartenprijs blijft daarbij 1 euro per stuk.

Nieuwe kaartenactie bij Made by Marijn

Nieuwe kaarten: met schoolbordverf.
Inclusief krijtje en envelop
Elke kaart is maar € 1,00,-
Stuur me maar een berichtje als je geïnteresseerd bent.
Kaarten kunnen opgestuurd worden, maar ook afgehaald worden:)

Liefs, Marijn


En ja bij deze de kaarten:Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!