Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeautjes

Cadeautjes zijn enorm leuk... Of je ze nu geeft of krijgt. 
Ik probeer voor elke gelegenheid een zo persoonlijk en creatief mogelijk cadeautje te maken. Ik deel hier met jullie een aantal cadeautips. 

Laatst trouwde een vriendin van mij. Helaas zat ik met school in Schotland en kon er dus niet bij zijn. Aangezien de week voor een bruiloft best stressvol kan verlopen, bedacht ik een aftelkalender tot de grote dag met allemaal kleine relaxmomentjes. ik begon bij 5 en telde zo af... onder het motto van... 
Ik bestelde allerlei krantjes van trouwjurken... en een paar dagen later lagen er allemaal enveloppen op de mat 'gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk' oepsie (alles voor het goede doel). Van deze krantjes met mooie jurken, maakte ik enveloppen. 
Ik deed er een klein relaxmomentje in, van lekkere thee tot een gezichtsmaskertje en van gummen om te gutsen tot badolie. Zolang het maar in een envelop past. Ik heb ze vastgemaakt op een hart. Nummer 0 was bij mij het grote ontspan en relax cadeau voor hun samen. Dit pakte ik in en stempelde de tekst van de liefde erop. 
Nu nog leuk inpakken en ik heb het gegeven op haar vrijgezellenfeestje. Het cadeau viel in de smaak... :)!

 
 cadeautip 2
Andere vrienden van mij hebben een huis gekocht en organiseerden een open huis. Tja, wie ben ik dan om met lege handen aan te komen?

Na een tijd lang nadenken had ik het cadeau bedacht, nu nog even op de kop zien te tikken. Ik vond een huizen letterbak en vulde deze met bouwmaterialen. 

 Van kwasten,huisjes, schroeven tot schuurpapier, huisjes schuursponsjes en afwasmiddel. Daarnaast maakte ik een slinger met de tekst: 'home is where the heart is'.
Zolang het maar gezellig in het huisje paste. Ik pakte het in en wilde nog een leuk kaartje eraan. Bij de bouwmarkt verzamelde ik verfstaven en stempelde er een tekst op. Doordat het vlekte heb ik er haarlak overheen gespoten en nu blijf het goed zitten (ja ik leer ook wel eens wat op school).
Ik maakte er een boekje van en heb het aan het cadeautje vast gemaakt. Uiteindelijk is het een heel gezellig huisje geworden. Ik hoop dat hun huisje ook een gezellig huisje wordt.

Dit huisje viel in ieder geval bij ze in de smaak. 


Het blijft erg leuk mensen te verrassen met leuke cadeautjes. Wat is het leukste wat je ooit gekregen of gegeven hebt?
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!