Doorgaan naar hoofdcontent

Fotografie

Fotograferen doe ik graag. Ik deel mijn foto's ook erg graag, via facebook of plak ze in mijn fotografie boekje. Ik geniet er enorm van dat mensen er ook van genieten. Ze genieten er zo erg van dat ze het aandurven om mij als fotograaf te vragen op locatie. Dit doe ik nu al een tijdje. Het liefst fotografeer ik buiten in de natuur, en probeer de mensen in de natuur en stad er zo natuurlijk mogelijk op te zetten, zodat je een mooi geheel plaatje hebt.

Nu kreeg ik laatst een telefoontje met de vraag of ik wat wil vertellen over fotografie, 60 meiden op de foto wil zetten en dat binnen in een feesttent. Mijn antwoord was uitmondig: JA!
Want deze ervaring en oefening wil ik niet missen. Ik dook mijn boeken in en bouwde een studio na.
Het was goed oefenen met het licht aangezien het buiten donker was en je toch in een witte tent zit, maar ik ben dol op de foto's en het resultaat. Net even wat anders, dan dat je altijd ziet en dat maakt het leuk.


Het was aardig doorklikken om zoveel meiden op de foto te zetten, maar stuk voor stuk genoten ze, net als ik. een aantal resultaten:


Voordat ze op de foto gingen, even de make up in.

Licht donker contrast in haar gezicht

Licht-donkercontrast, waardoor haar gezicht mooi naar voren komt.

Donkere achtergrond, en de meiden in de spotlight.

Ik ben tevreden. Je kunt ze nog bewerken in de photoshop, maar een puur natuurlijke foto, maakt het mooi. Anders, is het geen fotograferen meer. Ik heb andere foto's wel bewerkt, maar deze foto's zijn natural beauties, er is geen bewerking nodig. 

En als kers op de taart...kreeg ik een telefoontje, 17 mei?? Ja natuurlijk dan kan ik. Ik vertrek eerst even een weekje naar Schotland voor mijn studiereis (en mijn camera gaat mee) Dan kom ik terug en mag ik de Drunense duinen in, voor een nieuwe shoot... Ja, I love it. 

Wat vinden jullie van mijn foto's?

Liefs,
Marijn

Reacties

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!