Doorgaan naar hoofdcontent

Schotland


Ik ben nu weer drie dagen in Nederland...en bevond me de afgelopen paar dagen in Schotland. Ruim een week genoten we van de natuur en de stad Edinburgh. Ik heb veel gezien en gedaan in een weekje. Het was een gaaf avontuur. We brachten een bezoekje aan de St. george school een meisjesschool waar meiden van 2 tot 18 jaar naar toe gaan. Daar ging echt een wereld voor me open. 

Daarnaast heb ik ook genoten van de stad en de winkels en de prachtige cultuur. Ik heb teveel gezien om het allemaal op te noemen. Voor ons onderzoek, wat we deden over muziek, brachten we ook een bezoek aan de Pub. in de typische Pub komen straatmuzikanten of gewone muzikanten spelen en soms zit het hele cafe gevuld met verschillende muzikanten. Dat was echt genieten.Daarnaast hebben we ook een stuk Engeland gezien. We zijn op kasteel Zweinstijn geweest en hebben daar vliegles gehad. Het is heel begrijpelijk dat daar de film harry Potter is opgenomen. Want wat een prachtig kasteel was dat. Ook zijn we op holy island geweest. Daar maakten we gelijk kennis met een nieuw klimaat. Je had net je regenpak aan en 5 minuten begint de zon te schijnen. Dus hup je regenpak weer uit, om het vervolgens 5 minuten later weer aan te trekken. 1 ding scheelt, in Schotland was het klimaat alweer over. 

Onder de Schotse kilt heb ik niet gekeken... Wel heb ik er veel gezien. Ik heb wel gekeken in de natuur naar de prachtige bergen en heuvels die het land heeft. De laatste dagen zijn we naar the highlands geweest. Nu ik dit zit te typen ben ik nog onder de indruk van het leven daar. Helaas is bij thuiskomst een groot deel van het prachtige plaatje weg gevallen. Er staan veel deadlines te gebeuren. 

We hebben het nu nog veel over de hoogtepunten van de reis. Die kan ik benoemen hoor. Dat was op een middag in het park met goede gesprekken en als gevolg daarop beklommen we een van the three sisters in the highlands. Dat was zwaar, maar wel ontzettend gaaf. We staken een rivier over om zo in het dal van die berg te komen. Het uitzicht was zo mooi. Dat kun je niet op een plaatje zetten, maar moet je echt met eigen ogen zien.

Het Schotse avontuur is niet uit te leggen, maar is zeker een mooi land en een aanrader. Ik hoop dat de foto's je overtuigen.


Ik hou van thee... en dat hadden ze daar hoor... ik heb veel lekkere theewinkeltjes gezien. Zeker een must om daarheen te gaan.. en ik verzeker je, je gaat niet met lege handen naar huis. 
Op naar de zomer...want er staan nog meer stedentrips gepland:
* maastricht
* gent
* en Kopenhagen of Praag
I like!

Reacties

  1. Jolanda van Remmen20 mei 2014 om 12:48

    Wat een gezellig stukje om te lezen. Je kunt merken dat je daar echt heel erg genoten hebt.
    Trouwens ook een prachtige foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie;)!

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!