Doorgaan naar hoofdcontent

Trouwen...

Trouwen, ja zeggen tegen elkaar, 1 van de mooiste dagen in je leven. Ja, ik hou er wel van. Het is iets moois. Het is een woord wat niet te beschrijven is, zoveel veel van elkaar houden, dat je voor altijd samen verder wilt. Liefde dat past er mooi bij.
Ik vind trouwen iets ontzettends moois. Iets wat bijzonder moet zijn. het moet jou dag zijn. 


En dat is wat ik leuk vind, ervoor zorgen dat het jou dag wordt. Zo mag ik een bijdrage geven aan het uiterlijk voor een envelop, maar ook op de dag zelf. ik ontwierp een stempel op maat en maakt hem voor een pracht bruidspaar. Bruidspaar ik wens jullie een fantastische dag toe. 

Wil je ook een stempel op maat? Stuur me gerust een mailtje en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Dan heb ik nog meer nieuws. Ik hou van uitdagingen. En die heb ik gekregen. Ik ga een bruiloft stylen. We beginnen met bekendmakingskaartjes en eindigen met bedankjes. Kortom een gesprek is er al geweest, de ideeën zijn er en ja ook de plannen voor een loveshoot staan vast. Voor mij is dit een hele eer om dit te mogen doen en ik zal in overleg met het bruidspaar dan ook zeker hier wat laten zien. *Happy dance* Wat is het leuk dat mensen je dingen toe vertrouwen en dat je dan ook een aandeel mag leveren aan één van hun mooiste dagen uit het leven. 

Dat is waarom ik dit werk ook leuk vind. Ik geniet ervan om dingen te maken, te creëren en dan ook anderen er blij mee te maken. kan ik jou ook blij maken? Laat een reactie achter of stuur een mailtje. Dan ga ik heel goed mijn best doen:)!


Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie;)!

Populaire posts van deze blog

Trakteren...

Nu zit ik alweer drie dagen op school... De helft van de week zit er weer op. Tja en dat gaat erg snel.
Ik heb een goede keuze gemaakt om te kiezen voor het jonge kind.We kregen vandaag te horen dat we ook twee dagen naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf moeten om daar een aantal opdrachten te doen. Gelijk dacht ik terug aan de tijd die ik bij mijn eerdere opleiding had. In het laatste jaar liep ik stage op een peuterspeelzaal. Na een jaar hard werken en ontzettend genieten moest ik toch afstuderen en de groep verlaten om vervolgens de Pabo te doen. In mijn vorige blog schreef ik over herinneringen, maar die heb ik nu ook hoor. Als afscheidscadeau maakte ik voor elk kind een rugzakje. Hierbij het resultaat waar ik na vele knutseluurtjes nog steeds trots op ben, maar ik heb er dan ook gelijk 45 gemaakt. Het viel erg in de smaak bij zowel de kinderen als de ouders en vandaar deel ik deze tip met jullie;)


Verhuisd //Stempels...\\

Regelmatig krijg ik de vraag of ik nog wel stempels maak. Tja het is alweer te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen...Jullie zijn razendenthousiast over mijn stempels. Onwijs leuk! Helaas is deze blog daardoor niet meer haalbaar om bij te houden. 

Maar stempels blijf ik maken. Neem eens een kijkje op facebook.com/madebymarijn

Ik heb stempels in verschillende prijsklassen. Informeer hiernaar en naar welke mogelijkheden er zijn. Wanneer we alles in overleg doen, dan wordt het jouw unieke persoonlijke stempel.

Ik heb nu ook houten omhulsels om de stempel heen. Deze zorgt ervoor dat de stempel echt af is, maar daardoor zijn de prijzen van de stempels anders dan hier op de pagina vermeld staan.
Je mag me altijd vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Ik doe alles in overleg, zodat het uiteindelijk echt jouw stempel wordt;)! En daar word ik dan ook weer zo blij om, om jullie weer zo blij te maken:)!

Ik zeg... enthousiast? Ga gauw naar: www.facebook.com/madebymarijn
P.…

Stempels

Ten eerste allemaal de beste wensen voor in 2016!

Ook in dit jaar blijf ik stempels maken. Ik plaats stiekem een berichtje op deze weblog, aangezien ik weet dat een aantal van jullie mij via deze weg vinden.

De prijslijst voor 2016 blijft hetzelfde als vorig jaar:

- een meester/juffen/naam stempel €10,00
- een logostempel €12,50
- trouwstempel € 15,00-20,00

De verzendkosten voor één stempel is €2,92
De verzendkosten van 2 tot 4 stempels is €3,65
Vanaf vijf stempels is het een pakketje en zijn de verzendkosten 6,95.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen ik dit jaar weer blij mag maken met een persoonlijke stempel.

Voor nu wens ik jullie ook dit jaar weer een stempelfantastisch jaar:)!